torstai 31. toukokuuta 2012

-description-

Mooiiii!! Oltiin tänää Tuulin kaa tylsän päivän kunniaks kuvailemassa luontoo sun muuta kivaa..:) Saatiin tosi kivoja kuvia! Ja naurettiin taas monen vuoden edestä... xD Tuli muute syötyy vanilja-tuutti ekaa kertaa pitkään aikaan. Huomenna olis seiskan viimenen koulupäivä... Ja sitten syksyllä kasille!!:o Ihan hiton nopee on toi aika menny... Sain vaihdettuu ILO:n saksaan, siis valinnais aineen. Päästiin Tuulin kanssa samaan ryhmään! <3 Olis tarkotus mennä huomenna vähän shoppailla ja sekoilla kaupungilla. Ja tottakai käydä katsomassa laulurinteellä pikkusia laulamassa!!!


http://www.youtube.com/watch?v=oeQhPnzx0Sk&list=PLAA04CAD53FE177A9     
Meidän koulun 9-luokan ILO-ryhmän esitys... Oltiin Tuulin kaa ihan tossa kameran takana.. ;)
-Siri

keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Summerholiday is soon!!

Menin koulusta suoraan Sirille ja sit me tehtiin nuudeleita ja moussee, jota käytiin ostaa koulun jälkeen :) sit me mentiinkin tän "pikkukylän" kesäloma rockiin. Siel oli kaks bändii meidän koulust jotka sit kuunneltii ja sen jälkeen ois ollu viel kaks bändii mut lähettiinki siitä sit muualle.


Koristeltiin mein pyörät :)
toi mousse näyttää kamalalta täs :)

XoXo. Tuuli

lauantai 26. toukokuuta 2012

kuvia

Tässä ois parit kuvat perjantailta :
siri laitto tomille kasvonaamioo

luokka :) anteeks sensurit

prinsessa

siri teki itelleen hienon kampauksen



xoxo. Tuuli

14!

Hellouuu my dears! Tuli tossa torstaina ikää 14 vuotta, ja perjantaina tietysti oli aivan mahtavat pippalot.  Perjantaina koulussakin oli muuten aivan ihana päivä. Eka tunti oli kuvista, ja kaks seuraavaa luokanvalvojan tuntii ja kaks kemian tuntii. Meidän luokanvalvoja on ihan huippu!! Niin on kyllä luokkakin!:) Sain toooosi ihania ja kivoja lahjoja, thank u guys!<3 Ja tottakai Tuuli ja kolme muuta jäi sitten meille yöksi. Iltaan ja yöhön mahtukin vaikkamitä kivaa! ;) No ei tosi, popiteltii, syötiin hyvin ja rillailtiin- Tulihan nuo pojatkin meikattua!! :D Valvottiin siinä sitten viiteen aamulla, ja mahtavan kolmen tunnin yöunien voimilla juoksin tänään mummon kanssa kaupungissa.. Mutta käytiin tädin ja serkkujen kanssa golffaamassa! Se oli yllättävän hauskaa, kannattaa      kokeilla! Mutta nyt sitten mökille. Bye! -Siri

tiistai 22. toukokuuta 2012

Family visit

Tänään ois pitäny olla fyken koe, mut se siirrettiin huomiseks. Muutamat halus tehä sen jo tänään ja sano et se oli vaikee. Hups.. oon unohtanu lukee siihen, enkä jaksa alottaa lukemista.
Koulun jälkeen mä pyöräilin n. 15km mummolle ja ukille käymään. Mummo oli just tehny sämpylöitä <3 omnomnomn. Mun serkku ja sen kaveriki oli siel vähän aikaa, mut onneks ne sitten lähti pois nopee.
Mun pikkuveljellä oli tänään synttärit. :)

Otin puhelimella parit kuvat sieltä mummolasta :



                                         Loppuun Austin Mahonen uus single :) <3

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Boooring...

Moi oon huono keksii otsikoita... ._.
Tänään herättiin Sirin kaa jossai 11 aikaan, kai? Sit Siri lähti jossain vaihees ja sit  mä menin tädin luokse kun sillä oli synttärit ja me katottiin matkoja jne. Sit vähän myöhemmin mä kokeilin lukee kokeesee mut en sit jaksanu ja menin datistaa. Oon täs nyt lukenu blogeja ja miettiny et värjäiskö hiukset punaseks takas joskus kesällä??
Sit mulla ois parit kuvat eiliseltä täs :




Yritin lukee epätoivosesti bilsan kokeeseen tänään.

Moi mulla on kilppari.
XoXo. Tuuli <3

lauantai 19. toukokuuta 2012

More Than This

Tuuli: Kävin tänään kaupungissa ostamassa kavereille lahjoja jne. Sit vähän myöhemmin menin Sirin ja Minnan kanssa kuvailemaan ja ottamaan aurinkoo. Sitten Siri tuli meille yöks ja nyt me kirjotetaan tätä postausta.

Siri: Nukuin aamulla himo pitkään, ja sit aamujuttujen jälkeen menin ulos ottamaan aurinkoo ja samalla yritin lukee vähän kokeesee. Sit mentiikin Tuulin ja Minnan kaa kuvailee ja ottaa arskaa! :) Sit käytiin ostaa mässyy ja Tuulin luo päi pyöräilee. Loppu ilta meneeki tässä parhaan kaverin kanssa ''hölläillessä''. :))
Vappu 2012, koulu
Tänääään