lauantai 28. heinäkuuta 2012

videoo

Moi! Ajattelin esitellä mun ostokset videolla :) Anteeks unohtelin juttuja ja jäädin tossa. Ääniki on ihan paineinen kun tein ton tyyliin 20 kertaa ja tän videon aikana kello oli melkein yks.. Ja laatu on sitten puhelimen etukamera laatu joka meni ladatessa huonommaks :/.

... ja toi sormus oli n. 1,50e

XoXo. Tuuli

perjantai 27. heinäkuuta 2012

Kreikka!

Joo ajattelin nyt tehdä tän Kreikka postauksen :)
Eli olin Kreetalla-Hersonissoksessa-Staliksessa viikon mun äidin kanssa 8.-15.7.
Lento lähti joskus viideltä aamulla. Lähtö oli eka vähän myöhässä kun siinä koneessa oli jotain vikaa.
Sitten taidettiinki olla jossain 9 aikaan perillä Iraklionin lentokentällä. Se oli aika alkukantanen. Sieltä sitten oli bussikyyti hotellille Stalikseen. Hotelli oli nimeltään Eleni ja se oli huoneistohotelli (yms.) Eli mein huone oli sellanen yksiö.
Tää kuva on bussimatkalta. Pääkaupungin luona oli tosi kuivaa.
Hotellin sisäpihalta :) Siinä oli tollanen sitruunapuu
Tää sit on mein parvekkeelta.
 Sit me käytiin täs välis ostamassa jostain "supermarketista" vähän aamupalaa jne. Kreikassa siis on tooosi paljon pikkusia kauppoja jotka on siellä supermarketteja. Olin ihan innoissani kun siellä oli kaupoissa Oreoita ja nutellaa tosi halvalla! Sitten me taidettiin mennä vähän kävelemään tai jotain? :)



 
hotellin uima-allas :)


Sit me mentiin illalla vähän kiertelee kauppoja ja käytiin vähän "ruokkimassa kaloja".



 ... Ja eka päivä menikin aika nopee. Loppupäivät tais mennä chillaillessa rannalla, kierrellessä paikkoja jne.
Sitten me käytiin yhtenä päivänä (tais olla tiistai) siellä vähän niiku Heraklionin pääpaikassa jossa oli paljon kaikkii kauppoja jne. siellä me suunnattiin ekana sellaseen paikkaan kuin Aqua World (tai joku tollanen) Se oli sellanen kiva pieni akvaario jossa oli paljon kaikkia eri kaloja, kilpikonnia,liskoja ja käärmeitä jne. Ja äiti viel uskals ottaa yhen aika ison käärmeen olalle! O:
Tää "Blondie"oli siel vapaana. Ja tuo yks John, ruokki sitä banaanilla vaan siinä :)
tää oli aika iso ja tääkin oli siellä vapaana.
Ja tääkin oli vapaana ja iso :D
Siellä oli siis TOSI PALJON näitä kilpikonnia. Tässä ei oo varmaan ees puoliakaan.


 Sitten me vähän shoppailtiin ja venattiin että yhessä No Name steak housessa/perhe ravintolassa alkas yks Kreikkalaisen ruuan tekemis juttu, johon me oltiin osallistuttu. Siellä oli meidän lisäks 4 Ruotsalaista + Tanskalainen- ja Suomalainen opas. Siellä meitä neuvo sellanen Kreikkalainen mukava mummeli kokkaamaan. Tehtiin täytettyjä tomaatteja, viininlehti kääryleitä, moussakaa ja tsatsikii. Ja tietysti sit lopussa syötiin ne :) Oli ihan jees, vaikka en oikeen jaksanu syödä kaikkee enkä kauheesti pitäny niistä viikinlehti jutuista. En muista tapahtuko siel mitään ihmeellistä. mut laitan viel parit kuvat tähän :





Ainiin käytiinhän me happy train ajelullakin :)









1000!

Huomasin että 1000 "kävijän" raja on me nnyt rikki! YEE!
Ja me voidaan sitten joskus tulevaisuudessa pitää kilpailuja, jos lukioiden määrä kasvais tyyliin pariin kymmeneen. Anteeks nyt ei oo ollu oikeen postattavaa kun ei olla tehty oikeen mitään. Voisin tehdä sen kreikka -postauksen vaikka tänään, kun ei oo muutakaan tekemistä.

maanantai 23. heinäkuuta 2012

Photo Shoot Day!

Moi! Olin viimeyönä Sirillä yötä ja me katottii leffaa jne. Mut tänään me sit tultii meille jossain vaiheessa ja sit meikkauduttiin ja kiharreltiin vähän hiuksia ja mentiin ala-pihalle kuvailemaan! Tässä on pari kuvaa (kuvia voi klikata suuremmiksi) :


meillä oli käsissä muistikortti :)
XoXo. Tuuli

lauantai 21. heinäkuuta 2012

MOOOOOOI!!!

Anteeks että ei olla postattu piiiitkään aikaan. Olin siellä Kreikassa ja sitten me oltiin täl viikolla Sirin kanssa siellä leirillä. Kreikassa oli tosi kivaa ja kuumaa, siinä 35-46•c :) Leirillä oli sitten tosi huono sää koko ajan. Vettä satoi ja ukkosti joka päivä. JA VÄRJÄSIN HIUKSET EILEN PUNASEKS! Mulla oli monta vuotta punaset hiukset :) Ja me saatiin kaverin kanssa liput pre salesta Justinin suomen keikalle. ELI JOS JOKU HALUU OSTAA KAKS LIPPUU RUOTSIN KEIKALLE NIIN MULLA OIS!
Tässä on sitten pari kuvaa (en tiiä miten nää sit tulee kun teen tän puhelimella kun mut koneet on rikki.. Hups)

lauantai 7. heinäkuuta 2012

Adios Finland!

Mulla ei oikeen mitään sanottavaa nyt mut oon tällä hetkellä istumassa junassa matkalla lentokentälle :) yöllä lähtee lento Kreikkaan. Oon siellä viikon ja päivä sen jälkeen on sitten leiri. Sitten voin tehdä vähän postausta matkasta.
AINIIN JA SAIN LIPUT JUSTIN BIEBERIN KEIKALLE RUOTSIIN 22.4.2013!

XoXo. Tuuli

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

MACARENA!

Moi! Me oltiin eilen koululla Sirin, Tomin ja Altin kanssa. Käytiin jätskillä (mä en kyllä ite ottanu) ja hengailtiin muuten vaa.. Sitten Sirin piti lähtee serkkusa synttäreille ja sit mä menin kotiin. Myöhemmin meidän piti mennä taas he ngailee koululle jne. Mut sit me mentiinki Tomille, kun siellä ei ollu ketään kotona. Sitten me pelattiin pleikalla jotain IHAN MAHTAVAA tanssipelii.. Tanssittiin macarenaa ihan innoissamme ja joitain muita "mahtavii" tansseja! No myöhemmin me sit mentiin kaikki Sirille yöks. Me sit grillattiin ja paistettiin vaahtiksia ja katottiin leffaa. JA OLTIIN TIETYSTI OMEGLESSA! :D Oli ihan parasta.

XoXo. Tuuli