sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Baby it's cold outside !

Modoooooo :)
Oltiin tänään Tuulin kanssa tänää vähä Hamis biliksellä ;) No oikeestaa mentii siks ku mun ebin bf tuli sinne ;d<3 No kummiski oltii eka Jamolla ku mun piti tulla lainaa Hennalle kakone et se sai ruokaa :) Sit Tommi ja kaks jotain sen kaverii tuli sinne ja jotaaii. Sit mentii Tuulin kaa ostaa mf, ja Altti tuli :) Mentii jossai vaiheessa Rohatille Tuulin, Tommin ja Altin kaa, ja Altti tilas pahanhajusta pizzaaaaaaa....;S
Sit mentii leikkikentälle ja istuttii tyylii kokoaja sellasessa hienossa korikiikussa ja juteltii mukavia :) JA OLI HIRVEEN KYLMÄ!! Mut ei kylmäny oman kullan kainalossa ;) < Joo toi kuullostaa tyhmältä!! ;d
Mut sit lähettii kotii ja laulettiin Tuulin kaa ihanasti... Toivottavasti kukaa ei kuullu D:!! I really really hope so! ;D Ei mulla muuta. :)

Xx siriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

P.S. 2 vk <3

lauantai 22. syyskuuta 2012

PYJAMA JEEJEE PARTY!

Mooo!! Me oltiin Sirin kanssa mein kaverin, Hennan luona yötä. Mein piti eka mennä vaan koululle chillailee mut sit saatiin idea mennä Hennalle yöks. Käytiin ekaks kaupassa ostamassa mf ja mässyy. Sit matkalla otettiin omenat yhen mummelin pihan vierestä sellasesta astiasta josta sai ottaa niit ja ne oli ihan himo hyviä :)) Sit mentiin takas Hennalle ja tein niitten koneeseen hienon taustakuvan, joka oli ihan random. (Siriki teki myöhemmin toisen) Oltiin sitten siinä koneella vaan ja juotiin megaforcee ja repesin jollekki jutusti pahalle ja kaikki lens vaa näppäimistölle jne. Sitten jossain vaiheessa meikattiin toisemme silmät kiinni ja lopputulokset oli ihanat. Otettiin sitten hienoja kuvia jne. En muista mitä kaikkee muuta tehtiin mut naurettiin aineki ja oli parasta.
xoxo. Tuuli
p.s sori noi laadut. Puhelimen laatu (Y) 
ja jotkut on Hennan kameralla :)

sunnuntai 16. syyskuuta 2012

MILKSHAKE!

Moikka! Oltiin tänään Sirin kanssa chillailemas koululla ja alikululla ja käytiinhän me Gulfiltakin kermakarkleja ostamassa.. sitten me päätettiin mennä Sirille tekemään moussee, kun muistettii et meil on viel yks joka ostettii joskus :) sit me saatiin ajatus tehä myös mansikkapirtelöö joka oli ihan parasta! Voisin laittaa ohjeenki tähän:
3 palloo vaniljajätskii
2dl mansikoita
2dl maitoo
1tl vaniljasokerii

Ja sit ne piti sekottaa keskenää sillä sauva -jutulla.

Noo sit me syötii noit juttui ja kuunneltiii musaa ja oltii koneel.
Sit me alettiin jossai vaiheesaa ottaa tosi kauniita kuvia (voidaan vrm joskus laittaa jtn parhaimmistoo tänne
).. Ja naurettiin sitten niille kuville. Sit Siri lähti saattaa mua kotii ja matkalla jäätiin istumaan heinäpaaleille. Mun piti keretä kattoo kotiin Awkwardii. Noo ei tässä enempää oikee mitään.. paitsi muutamat kuvat!

XOXO. Tuuli


perjantai 14. syyskuuta 2012

Shopping!

Mooi!! Me mentiin eilen koulun jälkeen kaupunkiin muutaman kaverin kanssa. Me käytiin syömässä jne. Kaikkee tollasta perus juttuu. Me ei ostettu oilein mitään kun pipot ja jotain pikku juttuja. Sit me vaan hengailtiin siel ja sit Sirin isä tuli hakee meidät jossain puol 7. Oli ihan kiva päivä. En muista nyt mistä muusta vois kirjottaa, joten moikka!

XoXo. Tuuli

keskiviikko 12. syyskuuta 2012

RUOHONLEIKKURI!

Mooi! Me oltiin Sirin kanssa tänään yhen meidän kaverin, Hennan luona. Me vaan ajeltiin ruohonleikkurilla ja istuttiin jossain autossa ja juteltiin siellä tunti :) Täs ei oo tapahtunu nyt oikein mtn erikoista.. Me mennään ehkä perjantaina kapeen ja sillee.. Juu en kerkee kirjottaa muuta ku ulkona ukkostaa ja veli skitsoo tossa jtn

Laitan sit parit kuvat tähän loppuun, mut en tiiä miten ne tulee koska laitan ne puhelimella.

perjantai 7. syyskuuta 2012

You know we getting hotter and hotter !

IT'S FUCKING FRIDAY <3 !! Hhihihiiii moi. Tänää koulussa oli iha jees päivä, halin vaan kaikkia koska facebook :). Ja voi että ennen enkun tuntii... se tunne kun oot just syöny ja istut Iran sylissä lattialla ja kuuluu ku mein luokan pojat huutaa ''KASA!!!!'' Sit sitä oltiiki iha kuolleena n.10 pojan alla. Huoh. Mut silti mein luokka on ihan paras! Ja sit eile oli joku mein koulun teemapäivä tai jotai ja liikuttii luokan + luokanvalvojan kaa erillaisilla rasteilla jossa tehtii kaikkee..:D Jooops. Ja tänää mun teki mieli kuunnella kokoaja Nickii, nii sillee. Joo mut ei muuta. Ehkä. Moro. :)

X.Siri