perjantai 27. heinäkuuta 2012

Kreikka!

Joo ajattelin nyt tehdä tän Kreikka postauksen :)
Eli olin Kreetalla-Hersonissoksessa-Staliksessa viikon mun äidin kanssa 8.-15.7.
Lento lähti joskus viideltä aamulla. Lähtö oli eka vähän myöhässä kun siinä koneessa oli jotain vikaa.
Sitten taidettiinki olla jossain 9 aikaan perillä Iraklionin lentokentällä. Se oli aika alkukantanen. Sieltä sitten oli bussikyyti hotellille Stalikseen. Hotelli oli nimeltään Eleni ja se oli huoneistohotelli (yms.) Eli mein huone oli sellanen yksiö.
Tää kuva on bussimatkalta. Pääkaupungin luona oli tosi kuivaa.
Hotellin sisäpihalta :) Siinä oli tollanen sitruunapuu
Tää sit on mein parvekkeelta.
 Sit me käytiin täs välis ostamassa jostain "supermarketista" vähän aamupalaa jne. Kreikassa siis on tooosi paljon pikkusia kauppoja jotka on siellä supermarketteja. Olin ihan innoissani kun siellä oli kaupoissa Oreoita ja nutellaa tosi halvalla! Sitten me taidettiin mennä vähän kävelemään tai jotain? :) 
hotellin uima-allas :)


Sit me mentiin illalla vähän kiertelee kauppoja ja käytiin vähän "ruokkimassa kaloja". ... Ja eka päivä menikin aika nopee. Loppupäivät tais mennä chillaillessa rannalla, kierrellessä paikkoja jne.
Sitten me käytiin yhtenä päivänä (tais olla tiistai) siellä vähän niiku Heraklionin pääpaikassa jossa oli paljon kaikkii kauppoja jne. siellä me suunnattiin ekana sellaseen paikkaan kuin Aqua World (tai joku tollanen) Se oli sellanen kiva pieni akvaario jossa oli paljon kaikkia eri kaloja, kilpikonnia,liskoja ja käärmeitä jne. Ja äiti viel uskals ottaa yhen aika ison käärmeen olalle! O:
Tää "Blondie"oli siel vapaana. Ja tuo yks John, ruokki sitä banaanilla vaan siinä :)
tää oli aika iso ja tääkin oli siellä vapaana.
Ja tääkin oli vapaana ja iso :D
Siellä oli siis TOSI PALJON näitä kilpikonnia. Tässä ei oo varmaan ees puoliakaan.


 Sitten me vähän shoppailtiin ja venattiin että yhessä No Name steak housessa/perhe ravintolassa alkas yks Kreikkalaisen ruuan tekemis juttu, johon me oltiin osallistuttu. Siellä oli meidän lisäks 4 Ruotsalaista + Tanskalainen- ja Suomalainen opas. Siellä meitä neuvo sellanen Kreikkalainen mukava mummeli kokkaamaan. Tehtiin täytettyjä tomaatteja, viininlehti kääryleitä, moussakaa ja tsatsikii. Ja tietysti sit lopussa syötiin ne :) Oli ihan jees, vaikka en oikeen jaksanu syödä kaikkee enkä kauheesti pitäny niistä viikinlehti jutuista. En muista tapahtuko siel mitään ihmeellistä. mut laitan viel parit kuvat tähän :

Ainiin käytiinhän me happy train ajelullakin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti