torstai 28. kesäkuuta 2012

_boring

Öäöäöä... Ei oo todellista taas sataa!! Eilen onneks oli aika jees ilma ku oltii kattomas se näytelmä. Olin eile myös vähä shoppailemassa, ostin pari normi toppii ja BANAANI!-tuubitopin.. Kävin tänää hammastarkastukses ja näin yhen tutun siel... Hahah nauroin vaa ku se oli yks hienon lempinimen saanut henkilö... Nimetää aina Tuulin kaa ihmisiä hienosti, Kettu, Koira, Hiiri, Omena, Banaani -mä-, Possu -Tuuli-, Moppi, yms....xD Ei toki koskaan olla lapsellisia tai mtn... Joopps. Ensviikon alussa Tuuli pitäs tulla meille ja sit pyydettäs pari muuta ebin tyyppii ja sit hilluttas ja muuta. :) Ei muuta.
X.siri

keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Where Would I Be, If You Didn't Believe

Moi! Me oltiin eilen Sirin kanssa Tomilla. Me tehtiin vohveleita! Ollaan Sirin kanssa mahtavii  leipoo&kokkaa! Käytiin myös kattoo Niinan koiranpentuu! Se oli söpö! :) Tänään me käytiin Sirin ja Kristan kassa kattoo yks kesäteatteri näytelmä, Lumikki ja seitsemän kääpiöö. Se ei ollu mikään paras, mut kyö sen nyt katto. Siinä oli paljon tuttuja näyttelemässä.
AINII! Oltiinha me maanantainaki Altin, Tomin ja Janin kanssa kaikkialla! Me vaan istuttiin joittenki roskisten päällä... JA mun koneeseen ei oo nyt laturii, niin en voi ihan heti tehä kunnon kuvallisii postauksii.. Rikoin jo toisen laturin.. hups. Ei mulla tässä enää oikeen muuta.. CIAO!

Kuva: We Heart It
XoXo. Tuuli

torstai 21. kesäkuuta 2012

Sunshine lollipops and rainbows

Modoooo!
Joops, nii Tuuli tosiaa lähtee sinne kreikkaan jonkun ajan päästä... Jättää mut yksin tänne prkl...:( Ja sit se saa katella rannoilla kaikkii paidattomia miehiääääää!! I WANT TOO!!! Rupeen mököttää... Noennnn! :)
Tänään tosiaan oltiin Kikkelin (TUULI) kanssa ulkona seikkailemassa. Saatiin huomata et roskikset on vaarallisia, ja koivun ohuimmat sellaset risu-oksat ei oo kovin kestäviä..:( Meinasin kuolla kun leikin sillee hienosti:( Oikeesti vasta tänää rupes paistaa aurinko, varmaa viikon tota vettä tuolta satanu... Oikeestiiiiiiii, nyt on KESÄ!!! Whiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... Vois lähtee kuvailemaan ulos... Ainii, huomenna juhannuuuussss! Vai onkse jo tänää? Emmä tiiä..:D Niii nii tota meen tänää mökille, sit sinne tulee tyylii koko suku, ja sit vietetää yhes jussii. Mites teillä? :) xSir1


P.S.

 Ja tässä tää mun ja Tuulin biisi! ;) Mulla tulee aina Tuuli tästä mielee!! :) love ya <3

tiistai 19. kesäkuuta 2012

Päivitystä

Mmoi! Ajattelin vähän kertoo jutuista mitä tulee tai on ollu nyt.
Meen ehkä tänään kaupunkiin kun yks mun kamu tulee etelä-suomest tänne päin, nii tapaamaan sitä.
Ja perjantaina meen yhen kaverin luokse viettää juhannusta (no riippuu jos se ei oo kipee, mut ei se kait oo :D) Sit meen 8.7 Kreikkaan ja oon siel viikon. Sit siin on jtn. 2 päivää välis ja me kummatki mennään yhelle leirille ja ollaan siel muutamii öitä.
Mut tässä tais sit olla kaikki tärkeimmät jutut mitä täs on nyt tiedos.

Kävin lauantaina kattomassa LOL:in ja se oli ihan mahtava! Itkin tyyliin koko leffan :) Olin oottanukki sitä leffaa jtn puoltoista vuotta. Ja toissapäivänä mä heitin talviturkin.. JEE! hyvä minä!
Ja sit Siri oli tänään/eilen meillä käymäs. btw. tein tänään lettuja :))

AINIIN JA VIELLÄ SIITÄ VIDEOSTA! Mun kone ei suostu tallentaa sitä sellaseen muotoon et sen vois laittaa YouTubeen ja sit tänne.. Muuten se on muokattu..

Ja mä huomasin äsken et mein blogi on täyttäny eilen kuukauden :)

XoXo. Tuuli

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

_What a boring daY_

Moi mussukat! Täällä meilläpäi on satanu koko v*tun päivän... Ja on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kyber tylsää... Mutta muuta! Mites teidän loma on menny?? Tosiaan käytiin siellä POWER PARK-reissulla, oli kyllä ihana reissu!!! Ei heti tuu unohtuu! Oon lomalla uinu monesti, arskaa otellu paljonkin, lenkkeilly, vittuillu, angstannu, nauranu, kriminaalisoinu, kuvannu, nii et aika tämmöstä perus settii.. Mut surkeinta tässä lomassa on SINKKUUS...Yeah, I'm forever alone. Ja se, et eräs homo joka oli mun ja Tuulin kanssa viime kesänä all the time rannalla, on ihan liian pitkään Iso-Britanniassa..:( Noh, eiköhän tää tästä. Olis tarkotus muuten mennä parhaitten kanssa telttailemaan tässä joku päivä.. No, ei muuta. xSiri
P.S. MUISTAKAA LIITTYÄ LUKIJAKS!!! :P

perjantai 15. kesäkuuta 2012

TYHMÄT KONEET!

Moi! Me kuvattiin eilen "Our Day" -video (siis sellanen my day).. Mut me ei voida muokata sitä kun meidän kannettavat on ihan tyhmiä. Yritin sit toisella koneella eikä sekää oikee onnistunu.  Mut me kokeillaan saada se. Ja jos ei saada laitettuu sitä, kuvataan mun puhelimella uus, kun iPhoneen saa noita kaikkii video ohjelmii.

AINIIN! Ja jos jollakin on epäselvää, niiin mustahiuksinen on SIRI ja vaaleehiuksinen on TUULI

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Arvonta mainostus! :)

Kannattaa osallistua kilpailuun Do You Know Who I Am -blogissa, jossa voi voittaa Desingnskins -tarran puhelimeen tai läppäriin. Voit osallistua kilpailuun TÄÄLLÄ. Tarkemmat ohjeet lukee siellä.

Kannattaa myös liittyä kyseisen blogin lukijaksi :)

maanantai 11. kesäkuuta 2012

Tuuri+Ähtäri+PowePark


Me siis käytiin 6-7 päivä Tuurissa ja Power Parkissa. Joten tässä siitä jotain:

6.6 Tuuri

Me lähettiin lintillä täältä Joensuusta 8 aikaan matkaan kohti Tuuria. Pysähdyttiin muutaman kerran huoltoasemilla ja perillä oltiin muistaakseni kahdelta.
en muista missä pysähdyspaikalla nää oli :)


Sitten shoppailtiin siel tuurissa kuuteen asti ja käytiin syömässä pahaa ruokaa siel. Me otettiin Sirin kaa jotkut hamppari ateriat ja se oli pahaa... No me sit meille jäi vähän aikaa ostoksien jälkee ja me käytiin mm. syömässä jätskit ja kiertelemässä aluetta... ja tunnetusti me jäätiin jälkeen muista Sirin kaa :)
Jonkun randomin auto <3
Ai mistä sitä jätskii saikaa?
                               
Rispektii  Jesselle tästä kuvasta :)

Liftarit eiku..

Ja ton vikan kuvan aikoihin huomattiin että Sirin laukusta vuotaa jotain.. Ja sinne oli kaatunu Tomin juissi ja kaikki tavarat oli ihan märkiä.. :D
Sit me lähettiin Ähtäriin, jossa me sit yödyttiin sellasissa mökeissä.Illalla me myös juoksenneltiin toisten mökeissä ja rannassa.. Ja paistettiin makkaraa :)). Mä, Siri, Minna +2 jotain randomii ja "mökkivahti" nukku samassa mökissä meidän kaa. Ja se mökkivahti oli kiva, se vaa puhu meidän kaa siel kaikkee kivaa :)

7.6 Power Park

Meidän piti herätä tyyliin kahdeksalta ja laittaa kamat kasaan ja mennä aamupalalle. Siitä sit me jatkettiin matkaa Power Parkkiin... Käytiin siinäkin välissä viellä pysähtyy jossain huoltoasemalla yms. Siel oli kaikkii ruotsalaisii jätskei ja me ostettiin Sirin kaa mehujäät ja sen jälkeen tuli kauheen paha olo ja Tomi viel kaato mun housuille mehujäästään nesteet... vahingossa. Onneks sain ne pois niistä sit.


Booster <3




Me käytiin kaikissa "hurjemmissa" laitteissa.. ja kyl siel heppakarusellissaki oli pakko käydä.
Siinä kummitusjuna jutussa jossa pitää ampuu niitä yhtii juttuja... SAIN 71 pistettä :) ja siri jtn 30..kai?
Syötiin muuten PowerParkissaki hampparii ja ranskiksii ja hyyyyii.. NE OLI IHAN KAMALIA! KAMALEMPII KU TUURISSA!
No ei tuol sit sattunu mtn ihmeellisempää.. kaikilla oli paha olo sitten kun lähettiin kotiin päin.

Oltiin kotona jossai tyylii 2 aikaa yöl. Mulla oli paha olo viel monta päivää ton reissun jälkeen.. Vielkää ei oo iha normaali olo. Ihan kiva reissu muuten! Ja kiitos parhaalle matkaseuralle ja sille jutulle joka järjesti ton reissu!
 
XoXo. Tuuli

SORI SIRI! OLI PAKKO LAITTAA TÄHÄN LOPPUUN TÄÄ SUN OTTAMA KUVA SUN PUHELIMELLA! :)


















tiistai 5. kesäkuuta 2012

TinyChat

Moi! Tässä tällänen pikanen päivitys. Eilen oli tosi huono sää ja me oltiin vaan kavereitten kanssa Tiny Chatissa.

JA me mennään huomenna tuuriin ja torstaina power parkkiin. Me tehdään sitten postausta siitä varmaankin joskus kun tullaan niin myöhään yöllä torstaina pois. :)



lauantai 2. kesäkuuta 2012

Shopping

Perjantaina koulussa oli jotain puheita ja sitten ois viel jatkunu ysejen tansseilla mut me lähettiinki tuntii aikasemmin Minnan ja Sirin kanssa kaupunkiin. Jonkun ajan päästä sinne tuli parit kaverit lisää ja sit kierreltiin kauppoja. Käytiin Subilla ja ostettiin jätskit. Sit Minnan ja Sirin kanssa mentiin sovittamaan mekkoja ja kenkiä kaikkialle. Mekkojen jälkeen menin sit vanhempien kanssa ostoksille ja muut meni kattoo kun ala-asteelaiset laulo laulurinteellä.


Meil on lihaksikkaat kädet :)))

Mun ostokset :) Siri osti tollaset yökät kans

              Tänään sit alko se pitkään odotettu kesäloma <3 Meil kummallaki oli keskiarvona 7.6 :)
              Nukuin tänään tyyliin koko päivän ja sit illalla jossain puol 7 aikoihin menin Hennalle ja
              siel oli kaikkii muitaki tyyppejä. Nooo ei mulla muuta.. Toivottavasti tulee enemmän postattavaa kesällä.

IHANAA KESÄÄ KAIKILLE! <3

XoXo. Tuuli